DemensDagene 2022 – Vi afslører vinderen af Sonovisions konkurrence

Vi har nu trukket lod blandt deltagerne i konkurrencen om et akustikbillede med tryghedsskabende motiv til en værdi af 5.000 kr. – se vinderen af konkurrencen nederst på siden.

 

Tryghedsskabende kunst på plejehjem og hospitaler

En stor del af de 1.000 deltagere på DemensDagene i Aarhus lagde vejen forbi vores stand for en hyggelig snak om tryghedsskabende kunst på plejehjem og hospitaler. Sonovision holder sig orienteret om forskning i emnet og involverer sig løbende i forskning og undersøgelser inden for helende arkitektur. Herunder har vi lagt links ind til et par af vores artikler om emnet.

 

Demensvenlig indretning af plejehjem

Det kan være en ganske vanskelig opgave at skabe hjemlige rammer i fællesområderne på et plejehjem. Sonovision giver 5 bud på, hvor man kan tage fat.

 

5 demensvenlige ideer

 

 

Og vinderen af Sonovisions konkurrence blev…

På Sonovisions stand var der mulighed for at deltage i en lodtrækningskonkurrence om  et 90×120 cm akustikbillede med landskabsmotiv efter eget valg.

Vi har nu trukket lod blandt deltagerne, og vinderen blev Anne Grete Pilgaard fra Assens.

akustikbillede 120x90 helnæsbugten

Anne Grete valgte det fantastiske landskabsmotiv med udsigt over Helnæsbugten ved Assens. Begrundelsen for valg af motiv var, at det var det samme smukke billede, som blev vist på Sonovisions stand, og som fangede hendes opmærksomhed:- “Det giver afslapning og fred at kigge på”

Sonovision har Danmarks største samling af landskabsmotiver


Akustikbilleder til plejehjem og hospitaler

Akustikbilleder

Sonovision har Danmarks største udvalg af akustikbilleder med stressreducerende og tryghedsskabende naturmotiver fra alle egne af landet. Alle billederne har en stærkt lyddæmpende effekt.

Skærmvægge til plejehjem og hospitaler

Skærmvægge

Sonovision har et stort udvalgt af lyddæmpende skærmvægge til plejehjem og sygehuse med og uden naturmotiver.

 

top