Mød os på DKDK årskursus 2022 i Nyborg

Sonovision udstiller akustikbilleder, skærmvægge og planter på DKDK årskurset i Nyborg 14. til 16. september – Den årlige efteruddannelse for demenskoordinatorer og demenskonsulenter

Tryghedsskabende kunst – Tryghedsskabende indretning

Hvis du er blandt en af de mere end 400 fagpersoner, som forventes at deltage på DemensKoordinatorernes årskursus, så slå et slag forbi vores stand hvor du finder vores udstilling af akustikbilleder, skærmvægge og stueplanter.

Mange taler om hjemlighed og demensvenlig indretning, men vi gør noget ved det. Få en snak om vores 5 bud på, hvordan man på danske plejehjem kan understøtte følelsen af hjemlighed og demensvenlig indretning:

  • Begræns støjen, der vandrer i rummene.
  • Få fleksibel adskillelse mellem arbejds- aktivitets- og slappe-af zoner.
  • Få nem adgang til at skabe rum-i-rummet dagen igennem.
  • Vælg tryghedsskabende, demensvenlig kunst.
  • Anskaf flere og større stueplanter.

 

Æstetisk smukke skærmvægge der matcher ethvert miljø

Skærmvægge med tryghedsskabende motiver, som på en æstetisk måde matcher det øvrige interiør. Vi har landskabsmotiver fra alle egne af landet. På billedet ses to af Sonovisions skærmvægge med delt landskabsmotiv, Motivet er valgt til at matche farver og øvrigudsmykning i rummet.

 

Besøg vores stand og vind et et akustikbillede til en værdi af 5.000 kr.

Hvis du lægger din vej forbi vores stand, kan du deltage i konkurrencen om at vinde et akustikbillede i størrelse 90×120 cm til dig selv eller til din arbejdsplads. Vi har Danmarks største samling af landskabsmotiver at vælge imellem. Det eneste krav er, at vi må få lov at skrive dig på vores mailingliste.

Demensvenlig indretning af plejehjem

Det kan være en ganske vanskelig opgave at skabe hjemlige rammer i fællesområderne på et plejehjem. Sonovision giver 5 bud på, hvor man kan tage fat.

 

 


Akustikbilleder til plejehjem og hospitaler

Akustikbilleder

Sonovision har Danmarks største udvalg af akustikbilleder med stressreducerende og tryghedsskabende naturmotiver fra alle egne af landet. Alle billederne har en stærkt lyddæmpende effekt.

Skærmvægge til plejehjem og hospitaler

Skærmvægge

Sonovision har et stort udvalgt af lyddæmpende skærmvægge til plejehjem og sygehuse med og uden naturmotiver.

[/columns2]

 

top