Wayfinding på hospital og plejehjem ved brug af letgenkendelige naturmotiver

Sonovisions akustikbilleder og lyddæmpende skærmvægge med letgenkendelige naturmotiver tiltrækker opmærksomhed, og er nemme at huske for beboere, patienter, pårørende og personale, og kan derfor med fordel benyttes som referencepunkter på udvalgte steder på plejehjem og hospitaler.

Wayfinding design med naturmotiver på plejehjem og hospital

Wayfinding med tydelige naturmotiver, som tiltrækker opmærksomhed og er nemme at huske på et hospital eller plejehjem

Wayfinding på et hospital eller et plejehjem er en praktisk og håndgribelig disciplin under begrebet helende arkitektur. Kunstværker, planter og farvesætning på vægge og døre bidrager til at beboere og patienter nemme kan finde rundt på vores plejehjem og sygehuse. Hos Sonovision tilbyder vi akustikbilleder og skærmvægge med tydelige naturmotiver, som tiltrækker sig opmærksomhed, og som er nemme at huske.

 

Wayfinding design på et plejehjem eller sygehus

Markante og harmoniske billedserier hjælper patienter og beboere med at finde tilbage

Markante og harmoniske billedserier er en positiv distraktion, som vækker opmærksomhed, og derfor letter wayfinding i på plejehjem og hospitaler. Sonovisions billeder er desuden støjdæmpende, og bidrager ud over wayfinding med et bedre akustisk miljø i fællesarealer.

 

Billede med svane, som hjælper med wayfinding for demente

Wayfinding og mærkning af demensegnede boliger

Sonovisions akustikbilleder er specielt egnede til fællesarealer i demensboliger, da de er nemme at afkode, og derfor nemme at genkende for demente.

De nye regler for mærkning af demensegnede boliger lægger vægt på, at demente skal have nemt ved at finde rundt i demensplejehjem.

Demente orienterer sig ofte sekventielt, altså i små bidder. Her kan kunstnerisk udsmykning med markante naturmotiver give et vigtigt bidrag til nemmere genkendelse af steder og referencepunkter.

 

Skærmvæg hjælper beboeren med at finde hen til den rigtige dør.

 

top