Sonovision – God akustik og tryghedsskabende kunst i pleje- og behandlingsmiljøer

Sonovision har arbejdet med kunst og akustik i behandlings- og plejemiljøer siden 2011. Vi er en velfærdsteknologisk virksomhed, som tager afsæt i forskning i helende arkitektur. Forskning, der viser, at et velovervejet valg af kunstnerisk udsmykning kombineret med et godt lydmiljø har markant positiv indvirkning på patienter beboere, personale og pårørende på hospitaler og plejehjem.

Sonovision debat på sygehus

Vi indgår i tæt dialog med vores kunder

I Sonovision arbejder vi sammen med vores kunder omkring effektive og æstetiske løsninger inden for helende arkitektur i pleje- og behandlingsmiljøer. Motiverne, som vi udvælger til vores akustikbilleder og lyddæmpende skærmvægge udvalgt efter forskningsbaserede principper

 

Skriv dig på vores mailingliste

 

Vi arbejder på et videnskabeligt grundlag og deltager i forskning

Sonovisions produkter og serviceydelser baserer sig i videst mulig omfang på forskning i helende arkitektur. Vi følger med i, hvad der sker på området både i Danmark og internationalt, og vi har selv været initiativtagere og været medfinansierende omkring forskningsprojekter i behandlings- og plejemiljøer.

Forskning i præferencer og brugerinddragelse ifm. kunst på hospitaler og plejehjem

 

Sonovision installation af lyddæmpende skærmvægge på plejehjem

Vi monterer støjdæmpende løsninger over hele landet

Sonovision har solid erfaring fra plejemiljøer og hospitaler over hele landet. Vi specialdesigner vores løsninger til den enkelte institution, og kan tilbyde montering af vores produkter ude i miljøet.

 

Sonovision Karsten Andersen med akustikbillede

Vi er kreative, innovative og vidende

Sonovision er en full-service virksomhed, som arbejder med en stor palette af helende arkitektur elementer inklusive kunstnerisk udsmykning, akustik, wayfinding, planter og lys ud fra evidensbaserede kriterier.

Vi tilbyder både vores produkter som enkeltstående elementer, som f.eks. et enkelt markant akustik billede til et opholdsrum, eller som totalløsninger i gange og opholdsrum.

Vi har en solid erfaring fra en lang række projekter, og kan skræddersy vores produkter til de enkelte institutioner.

 

Karsten Andersen og Mari Böhlig foran akustikbillede med svane

Karsten Andersen og Mari Böhlig

Hør mere om Sonovisions produkter og løsninger

Sonovision har gennem en årrække arbejdet med design og udvikling og af lyddæmpende produkter til hospitaler og plejemiljøer. Vi kan derfor i dag tilbyde nogle af markedets mest effektive lydabsorberende produkter til plejemiljøer – kombineret med behagelig kunst.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores lydabsorberende billeder, er du velkommen til at kontakte Sonovision og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Kontakt Sonovision

 

 

top