Projekt Hospitality på Neurologisk afdeling, SUH – Om æstetik og hjemliggørelse

I Projekt Hospitality bliver der arbejdet med hjemliggørelse og tryghed på neurologisk afdeling på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Man undersøger, hvordan man kan få patienterne til at føle sig mere hjemme. Hvordan kan omgivelserne understøtte en positiv stemning.

 

Omgivelserne betyder ekstra meget for neurologiske patienter. For de flestes vedkommende, er sanseapparatet påvirket og/eller der er tegn på sygdom i hjernen. Gennemtænkte ydre omgivelser stimulerer og bidrager til tryghed og ro. Post doc sygeplejerske Malene Beck beretter om projektet med hjemliggørelse på afdelingen.

 

Projektet omkring hjemliggørelse og æstetik i “Modtagelsen”, “Spiseområde”, “Patientstue” og “Mellemgang” omfattede også afprøvning af Sonovisions flytbare støjdæmpende skærmvægge med naturmotiver.

 

I projektet har sygehuset med enkle greb skabt et “rum-i-rummet” – en hyggekrog, som benyttes af både patienter og personale.

 


Vil du vide mere om løsninger med akustikbilleder og skærmvægge til hospitaler?

Har du lyst til at høre mere om akustikbilleder og skærmvægge til hospitaler, så ring til Karsten Andersen på telefon 70 25 55 52 (karsten@sonovision.dk) eller Mari Böhlig på telefon 26 36 47 11 (mari@sonovision.dk)

top