Akustikbilleder med smukke naturmotiver til hospitaler, plejehjem, hospicer, bosteder og klinikker


På denne side finder du Danmarks største udvalg af akustikbilleder med stressreducerende og tryghedsskabende naturmotiver fra alle egne af landet. Alle billederne har en stærkt lyddæmpende effekt.

Motiverne på vores akustikbilleder er særligt udvalgt til pleje- og behandlingsmiljøer

Vores motiver er smukke fotografiske afbildninger af dansk natur og kulturlandskab - med marker, skove, søer, åer, strande og hav som tema. Nogle gange med dyr og nogle gange med spor efter menneskelig virke i form af marker, stier, små broer og måske et glimt af et slot. Men du finder ikke mennesker på billederne.

 

Se også vores udvalg af støjdæmpende skærmvægge med naturmotiver

 

Smukke naturfotografier taget af 25 af Danmarks bedste naturfotografer

De smukke motiver på vores akustikbilleder er fanget af nogle af Danmarks dygtigste naturfotografer og enkelte udenlandske fotografer. Nogle af vores fotografer er repræsenteret ved flere billeder, andre er måske kun repræsenteret med ét enkelt billede. Men lige netop dette billede har den vanskeligt definerbare kunstneriske kvalitet, der gør en forskel for Sonovision.

 

Akustikbilleder til hospitaler, plejehjem, bosteder eller klinikke

Den særlige printproces giver en meget smuk gengivelse af naturmotiver på lærredet. Sonovisions akustikbilleder er 100 % refleksfri og motivet kan dermed aflæses fra en meget skrå vinkel. Lærredet kan rengøres med en lys sulfoopløsning, afsprittes eller rengøres med desinficerende klude. Ved stærk beskadigelse kan lærredet udskiftes.

 

Vi arbejder med helende arkitektur og tryghedsskabende kunst

Sonovisions smukke akustikbilleder bidrager med flere positive elementer inden for det videnskabelige fagområde helende arkitektur:

  • Tryghedsskabende kunst - vores smukke naturmotiver er valgt ud fra evidensbaserede kriterier og på baggrund af mange brugerundersøgelser.
  • Et godt lydmiljø - akustikpladerne, som gemmer sig bag billederne har en høj støjdæmpningsfaktor.
  • Hjemlighed - billederne fremstår i et smukt design uden præg af institution.
  • Det personlige rum - akustikbillederne kan leveres som skærmvægge, som kan dele større fællesarealer op - Rumdeling
  • Wayfinding - Motiverne bidrager til, at beboere bedre kan orientere sig i miljøet - Wayfinding
  • Glæde og minder - Det er vores erfaring, at vores motiver i høj grad bliver brugt som samtale- og erindringsværktøj.

 

Akustikbilleder med tryghedsskabende motiver

 

Vi stiller omfattende krav til indholdet af motiverne

Vi stiller rigtig mange krav til motiverne på vores akustikbilleder. Billederne skal fortrinsvis udstråle sommer. Sent forår og tidligt efterår kan gå an, men vinterbilleder finder du ikke nogen af. Billederne skal også være "naturlige" fotooptagelser, og må f.eks. ikke virke grafiske eller unaturligt postkortagtige.

Motiverne skal tage sig ud som du husker din egen vandretur gennem naturen - altså ikke noget dramatisk kig op i trækronerne eller påfaldende brug af zoom eller vidvinkel. Billederne må heller ikke være efterbearbejdede med f.eks. photoshopping af skyformationer eller farver.

Vi vælger motiverne ud forskningsbaserede kriterier for valg af kunst til sygehuse, og ud fra vores egne erfaring fra en lang række leverancer til hospitaler, plejehjem, bosteder og klinikker.

Vi garanterer 100 % genbrug

Hvis et af vores akustikbilleder skulle blive udtjent, har vi aftalt med vores leverandør, at han omkostningsfrit tager akustikbilledet retur og sørger for recycling. Vores akustikbilleder er designet, så de nemt kan skilles ad og genbruges de enkelte bestanddele. Samtlige dele såsom tekstiler, aluminiumsrammer og akustikplader garanteres således genanvendelse eller genbrug -

top