Rumdeling med støjdæmpende skærmvægge på hospitaler og plejehjem

Sonovisions skærmvægge bidrager til en fornemmelse af afskærmning og  tryghed samt en oplevelse af et mere privat rum for beboerne og patienter. Derudover har Sonovisions skærmvægge en kraftig støjdæmpende funktion, da de optager støj fra to sider.

På plejecenter Othello ændrer man løbende dagen igennem placeringen af skærmvæggene for at skabe mere intime “rum-i-rum” og afskærmning fra personalets forstyrrende gøremål. Læs mere om skærmvægge på Othello

 

Se udvalg af skærmvægge

 

På plejecenter Bregnbjerglunden hjælper Sonovisions skærmvægge med at dele rummet og skærme af mellem gangareal og opholdsområde.

 

Skærmvægge med hhv. naturmotiver og kanvas tilpasset plejehjemmets øvrige interiør. Fleksible skærmvægge på demensplejecenter Skovvang

 

Som led i demensvenlig indretning af plejehjemmet Kastaniehaven  har vi været med til at designe fastmonterede skærmvægge, som har delt de store køkkenalrum op i mindre og mere hyggelige enheder.

 

Skærmvæggene er monteret i en specialdesignet ramme udført af lokale håndværkere.

 

Specialløsning, hvor skærmvæggene indgår fastmonterede skydedøre ind til et sanserum.

 

Skærmvægge på Fanø plejecenter fungerer som wayfinding og er med til at guide beboere i den rigtige retning. Derudover nedsætter de støjen i gangene ganske mærkbart.

 

Montering af skærmvægge til rumdeling på Fanø Plejecenter. Lokale naturmotiver skaber glæde på Fanø plejehjem

 

Den lange gang er brudt op med skærmvæg, så beboere kan sidde lidt mere uforstyrret og kigge ud på haven og hønsegården.

 


 

Hjemlighed på plejehjem – 5 ideer til demensvenlig indretning

Hjemlighed på plejehjem – 5 ideer til demensvenlig indretning

Det kan være en vanskelig opgave at skabe hjemlige rammer i fællesområderne på et plejehjem. Sonovision giver her 5 bud på, hvor man kan tage fat.

Hjemlighed på plejehjem

top