Opdag mulighederne for at forbedre dit miljø med vores tryghedsskabende indretning – Book et besøg eller videomøde i dag!

Vi vil meget gerne besøge din institution og se, hvordan vi kan hjælpe med vores løsninger inden for helende arkitektur. Vi tror på, at det bedste resultat kommer ud af et kreativt samarbejde med vores kunder og eksterne leverandører. Vi har mange års praktisk erfaring, og vi vil med glæde besøge dig og din institution!

 

Besøg på Odense Universitetshospital, hvor vi drøftede et forskningsprojekt

 

Hvis du overvejer at indrette dit miljø på en tryghedsskabende måde, tilbyder vi en besøgsaftale, hvor vi kan besigtige forholdene og drøfte mulighederne. Vi fakturerer et mindre beløb på 1.000 kr. plus moms og kørsel, men hvis besøget fører til en opgave af en vis størrelse, vil beløbet blive trukket fra i regningen.

Ved besøget vil vi evaluere mulighederne for at forbedre hverdagen for beboere, patienter og personale med et bedre lydmiljø, tryghedsskabende kunst og fleksibel rumdeling. Men hvis et personligt besøg ikke er muligt, tilbyder vi også videomøder uden beregning. Vi kan bruge mobilfotos og en plantegning fra de berørte områder som forberedelse til videomødet.

Kontakt os for at aftale en besøgsaftale eller et videomøde, så vi kan drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig og din institution med vores løsninger inden for helende arkitektur. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Besøg på plejecenter Kastaniehaven i Give, hvor vi drøftede demensvenlig indretning

top