Gengivelse af naturmotiver i meget høj kvalitet

Sonovisions printede lærreder giver meget smuk gengivelse af naturmotiver

Alle de printede lærreder på vores akustikbilleder og støjdæmpende skærmvægge er sublimationsprintede, hvilket betyder, at motiverne først bliver printet direkte på lærredet med en vandbaseret farve. Efterfølgende bliver lærredet opvarmet til 220 grader, hvor farven opløftes til damp. Lærredet nedkøles derefter hurtigt, så farven fra dampen optages i lærredet. På den måde bliver motivet en integreret del af lærredet.

Printprocessen sikrer, at lærredet har en enormt høj holdbarhed og farveægthed, og tåler vask op til 90 grader grader samt aftørring med alle typer desinficerende Wet Wipes.

Efter tilskæring påsys et gummibånd af 100 % silikone, der er fri for tungmetaller, talkum eller andre skadelige stoffer. Derefter monteres lærredet på rammen.

100% refleksfri lærreder

Lærrederne er 100 % refleksfri og falmer ikke i sollys. Lærrederne giver en fantastik smuk, næsten tredimensional gengivelse af Sonovisions naturmotiver.

Den refleksfri gengivelse af billedet er et meget vigtigt element i mange af de miljøer, vi befinder os i, hvor reflekser fx kan være en udfordring for personer med kognitive udfordringer.

Den refleksfri overflade er også vigtig i venteområder eller sengestuer, hvor det er vigtigt, at motiverne ses tydeligt fra alle vinkler uden reflekser fra belysning eller vinduer.

 

top