Vi kombinerer tryghedsskabende kunst med god akustik på hospitaler og plejehjem

Sonovision tilbyder indretningsløsninger med tryghedsskabende kunst og støjreducering til hospitaler, klinikker, hospicer og plejehjem.

Kunst og akustik til hospitaler og plejehjem

Vi er praktikere, der tager udgangspunkt i viden omkring arkitektur og arkitekturelementers indflydelse på helingsprocessen. En viden der peger på, at positivt stimulerende omgivelser er med til at reducere stress og fremme velvære.

Lyddæmpende billeder til hospitaler og plejehjem

Lyddæmpende billeder og skærmvægge

Sonovisions billedmotiver og materialer er valgt ud fra evidensbaserede kriterier, med henblik på at skabe ro og glæde i pleje- og behandlingsmiljøer.

Lyddæmpende billeder og skærmvægge

Rumdeling med skærmvægge

Wayfinding med stor rose på hospitaler og plejehjem

Wayfinding med letgenkendelige naturmotiver

Sonovisions klare og genkendelige naturmotiver hjælper med at gøre fællesarealer på plejehjem og sygehuse overskuelige, og støtter beboeres og patienters muligheder for at orientere sig.

Wayfinding på plejehjem og hospitaler

Døgnrytmebelysning på hospitaler og plejehjem - Patient i seng

Døgnrytmebelysning på hospitaler og plejehjem

Døgnrytmebelysning på plejehjem og hospitaler giver et bedre lysmiljø og kan samtidigt give besparelser på el-regningen.

Døgnrytmelys på hospitaler og plejehjem

Planteservice på hospitaler og plejehjem

Planter forbedrer indeklimaet i plejemiljøer

Sonovision samarbejder med DK Planteservice omkring planteservice på hospitaler og plejehjem. Vi kan både hjælpe med at finde de rigtige planter og foranstalte pasningsordninger.

Planteservice på hospitaler og plejehjem

Sonovisions produkter har det til fælles, at de er tryghedsskabende elementer, som er med til at skabe hjemlighed og velvære i pleje- og behandlingsmiljøer.

 

 

 

top