DemensDagene 2023 – Vi afslører nu vinderen af Sonovisions konkurrence

Vi har trukket lod blandt deltagerne i konkurrencen om et akustikbillede med tryghedsskabende motiv til en værdi af 5.500 kr. – se vinderen af konkurrencen nederst på siden.

 

Mange besøgende på Sonovisions stand

En stor del af de 1.000 deltagere på DemensDagene i København, lagde vejen forbi vores stand for en snak om tryghedsskabende kunst på plejehjem og hospitaler.

 

Demensvenlig indretning af plejehjem

Det kan være en ganske vanskelig opgave at skabe hjemlige rammer i fællesområderne på et plejehjem. Sonovision giver frem bud på, hvor man kan tage fat.

Tryghhedsskabende naturbillede på operationsgangen på Nordsjællands Hospital

Kunst på det demensvenlige sygehus

Nationalt Videnscenter for Demens har udgivet et idékatalog for Demensvenlig Sygehuse. Vi har nærlæst publikationen.

Og vinderen af Sonovision konkurrence blev…

På Sonovisions stand var der mulighed for at deltage i en lodtrækningskonkurrence om et 90×120 cm akustikbillede med frit valg mellem vores mange danske naturmotiver motiver. Vi har nu trukket lod blandt deltagerne, og vinderen blev demensspecialist Rikke Modin fra Holbæk Kommune.

Rikke har til sin præmie valgt et motiv med en af Danmarks vilde blomster.

“Årsagen til at jeg valgte motivet med stjerneskærm er, at jeg er glad for blomster. Jeg er flyttet i nyt hus og har netop plantet en masse fine blomster i haven. Nu har jeg muligheden for, at få lidt af naturen ind i mit nye hjem med denne smukke stjerneskærm”.

Vi ønsker Rikke stort tillykke med akustikbilledet, som nu er sat i produktion til hurtigst mulig levering 🙂

 

Smukke naturfotografier taget af 25 af Danmarks bedste naturfotografer

Sonovision har Danmarks største udvalg af akustikbilleder med stressreducerende og tryghedsskabende naturmotiver fra alle egne af landet. Alle billederne har en stærkt lyddæmpende effekt.

 

top