Gør din arbejdsplads grønnere med Sonovisions akustikbilleder og skærmvægge

Sonovision har formentlig branchens mest bæredygtige profil

Sonovision tilbyder bæredygtige løsninger inden for akustikbilleder og skærmvægge med en række miljøvigtige karakteristika, som er unikke for branchen:

  1. CO2-venlig produktion.
  2. Langtidsholdbare produkter.
  3. Garanti for at du kan genbestille.
  4. Motiver der ikke går af mode.
  5. Garanti for genbrug og recycling ved returnering af udtjente produkter.

Alt sammen egenskaber, der hjælper os med at reducere vores produkters miljøaftryk uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Vores aluminiumsrammer er produceret på grøn strøm

Aluminium udgør stor og vigtig del af vores akustikbilleder og skærmvægge i form af stabiliserende rammer. Vi har derfor valgt en leverandør, som benytter aluminiumsprofiler, der er produceret på vedvarende energi. Med GreenAl kan vi tilbyde aluminiumsrammer med markedets laveste CO2-belastning på helt ned til 2,04 kg CO2 pr. kg – Vi er formentlig de eneste i branchen, som benytter aluminium produceret på grøn strøm.

Vi tilbyder gratis recycling af udtjente produkter

Vi er meget bevidste om vores produkters klimaaftryk fra vugge til grav. Vi har derfor aftalt med vores leverandør, at han skal tage udtjente akustikbilleder og skærmvægge retur til recycling. Det er en gratis service, hvor du som kunde blot skal sørge for transport til adresse i Odense. Her sørger leverandøren for genanvendelse eller recycling af metaller, tekstiler og akustikplader. Vi opnår en høj genanvendelsesprocent bl.a. ved at vores tekstiler ikke bliver limet på lydabsorbenterne, men i stedet bliver spændt ud over aluminiumsrammerne. Det sikrer, at alle materialer nemt kan adskilles og leveres til korrekt genbrug eller recycling. Løsningen indebærer også, at et ødelagt lærred nemt kan udskiftes med et nyt.

Vores motiver er “evergreens” der holder i mange år

Vores billeder indgår som en del af boligindretning og udsmykning på mange plejehjem, hospitaler og bosteder over hele Danmark. Vi har valgt vores motiver ud fra evidens og erfaringer med hvilke billedmotiver, der bedst kan bidrage til tryghed og velvære. Som en interessant bæredygtig sideeffekt er glæden ved vores naturmotiver utrolig langtidsholdbar. Opfattelsen af hvad der er ægte natur ændrer sig nemlig ikke væsentligt over årtier. I forhold til tidstypisk kunst vil der derfor gå længere tid inden behov for udskiftning trænger sig på – altså endnu et plus i vores grønne regnskab!

Modstandsdygtige produkter

Sonovisions billedlærreder tåler både desinficering og vask i vaskemaskiner uden at det går ud over billed- eller stofkvalitet. Derudover tåler lærrederne udsætning for store mængder sollys inden det vil falme synligt. Kvaliteter, som er med til at forlænge vores produkters holdbarhed.

Vi sørger for dokumentation af alle ordrer og garanterer at du kan genbestille

Sikkerheden for genbestilling er en vigtig faktor i at gøre et produktkøb langtidsholdbart. Vi opbevarer der for altid komplet dokumentation ifm. hver eneste af vores leveringer. Genbestilling kan dreje sig om genbestilling af ødelagte akustikbilleder eller skærmvægge. Men det kan også dreje sig om tilkøb af flere akustikbilleder eller skærmvægge, hvor det er vigtigt, farver på rammer og nuancer i motivet er det samme – endnu et bæredygtigt element i vores grønne profil!

 

Vælg Sonovisions æstetiske, funktionelle og bæredygtige akustikbilleder og skærmvægge til dit plejehjem eller sygehus!

top