Akustikbilleder og skærmvægge der tåler rengøring og desinfektion

Sonovisions akustikbilleder og skærmvægge tåler rengøring og desinficering med alle triamin-, ethanol- og klorklude fra Wet Wipe, som er den gængse rengøringsstandard i danske plejehjem og hospitaler. 

Wet Wipe desinficering af kunst til hospitaler

Desinficering

Sonovisions akustikbilleder og skærmvægge tåler desinficering med triamin-, ethanol og klorinklude fra Wet Wipe. Alle vores rammer er er svejsede i hjørnerne, så der ikke kan gemme sig urenheder her, og rammerne er nemme at desinficere.

Vask i vaskemaskine

Hvis lærredet er er blevet tilsmudset, kan det tages af og vaskes i en 30/40 graders vask. Er der behov for desinficering klarer lærrederne også maskinvask op til 90 grader.

Efterfølgende montering på rammen vil typisk glatte folder i lærredet ud. Hvis der er behov for yderligere udglatning, kan man stryge lærredet på et strygebræt med strygejernet stillet på laveste varmeindstilling og uden damp. Skru lidt op for varmen indtil det får folderne til at forsvinde.

Bemærk, det er kun billedlærreder, der kan tages af og vaskes. Hvis du har skærmvægge med rigtigt kanvasstof, kan dette ikke sættes på igen, hvis det først er taget af.

Se videoinstruktioner om  hvordan man afmonterer og monterer lærred.

Blod eller andre kropsvæsker

Er der kommet stænk af blod eller andre kropsvæsker på lærredet, kan det tages af med Vanish forbehandlerspray, som vil fjerne pletterne. Tag gummihandsker på, sprøjt lidt Vanish på, og gnub pletten til den er væk. Skyl derefter hele lærredet i koldt vand og hæng det til tørre. Vask evt. efterfølgende i vaskemaskine, som beskrevet ovenfor, hvis lærredet stadig er smudsigt.

Desinfektion med UV-lys

Sonovisions billeder er fuldt modstandsdygtige over for daglig bestråling med desinficerende UV-C lys, der benyttes til at eliminere bakterier og vira på hospitaler. Desinfektion af billeder med UV-lys

 

 

 

top