Mød Mari på CareWares online præsentationsdag torsdag den 22. april 2021

 

Tilmeld dig til CareWares online præsentationsdag omkring kultur, sundhed og teknologi

CareWare har inviteret Sonovision og tre andre virksomheder, der bevæger sig i feltet omkring kultur og sundhed, til en præsentation af vores koncepter på en virtuel præsentationsdag, torsdag den 22. april 2021 kl. 09:00 til 11:45.

Fra 10:30 til 11:00 vil Mari Böhlig fra Sonovision fortælle om, hvordan vi med en syntese af “tryghedsskabende kunst” og forbedret akustik skaber velvære og trivsel for beboere og personale på plejehjem.

CareWare er Aarhus Kommunes organisation til fremme af velfærds- og sundhedsteknologier målrettet mod ældrepleje og personer med handicap eller kroniske sygdomme.

 

 

Læs mere om arrangementet

 

Gå til tilmelding

 

 

Eksempler på tryghedsskabende kunst fra tre danske plejehjem

Herunder finder du links til artikler om tre af de plejehjem, hvor vores tryghedsskabende løsninger har gjort en stor forskel i hverdagen.

Skærmvægge plejecenter Othello

Plejecenter Othello

Som led i Fredericia Kommunes strategi for at understøtte hjemligheden på kommunens plejehjem, valgte Othello at investere i Sonovisions mobile skærmvægge med smukke naturmotiver.

Tryghedsskabende indretning på Plejecenter Othello

Demensvenlig indretning på plejehjemmet Kastaniehaven

Plejecenter Kastaniehaven

“Jeg har mere ro i hovedet, når jeg går herfra” – Sonovision har leveret demensvenlig indretning med akustikbilleder og støjdæmpende skærmvægge til Plejecenter Kastaniehaven i Give.

Demensvenlig indretning på Plejecenter Kastaniehaven

Demensvenlig indretning på Fanø Plejehjem

Fanø Plejecenter

Lokale naturmotiver med hav, strand og klit præger nu Fanø Plejecenter i form af akustikbilleder og naturmotiver på mobile skærmvægge.

Naturen ind på Fanø Plejecenter

 

 

top