Et nyt samarbejde ser dagens lys.

samarbejde med DUCTA

Fordi vi arbejder meget med og i demensområdet, synes vi at det giver mening, at arbejde sammen med en demenskonsulent, som kan bidrage med rådgivning, undervisning og projektsamarbejde for pårørende, personale og samarbejdspartnere, der gerne vil arbejde med udviklingsprojekter med demensvenlighed som omdrejningspunkt.

 

Derfor har vi valgt at samarbejde med Hanne Lindberg Nejsum,

som for nyligt har startet sin egen virksomhed DUCTA – en konsulentvirksomhed med speciale i demens.

Hanne Lindberg Nejsum er ergoterapeut og har tidligere arbejdet som lektor på ergoterapeutuddannelsen og som forskningsassistent inden for demens og aldring. Herigennem var hun involveret i en række projekter inden for demensfeltet med omdrejningspunkt i personcentreret omsorg og psykosociale tiltag. Hanne har desuden 20 års erfaring som ergoterapeut både på hospital og i kommunalt regi.

 

I vores samarbejde vil vi lære fra hinanden,

tænke partneren med ind i fremtidige projekter og anbefale hinanden. Vi ser frem og glæder os til et frugtbart samarbejde og stiller gerne op for spørgsmål, hvis du gerne vil vide mere om vores samarbejde, om DUCTA eller vores produkter indenfor demensvenlig indretning og helende arkitektur.

 

Hvis du synes, at det giver mening at samarbejde med dig, så er du velkommen til at tage fat i os.

 

top