Lyddæmpende skærmvægge på vej til Othello

Othello plejecenter investerer i demensvenlig indretning

Othello er Fredericias største plejecenter med 9 selvstændige afdelinger og et dagcenter. Sonovision leverede i 2020 syv skærmvægge til dagcentret, som blev så stor en succes, at Sonovision nu er i gang med at levere yderligere 16 skærmvægge.

 

Lyddæmpende skærmvægge med billed og kanvas

Skærmvæggene er lavet med praktisk grå kanvas på den ene side. På den anden side er der et motiv fra Sonovisions meget store samling af tryghedsskabende naturmotiver.

Fredericias Kommune har investeret i mere hjemlighed på plejehjemmene

Fredericia afsatte i 2020 2 mio. kr. til at understøtte følelsen af hjemlighed på kommunens syv plejehjem. På Othello har man for en del af midlerne valgt at investere i Sonovisions mobile skærmvægge, som kan hjælpe med at opdele de fælles opholdsstuer i mindre zoner. Skærmvæggene giver mulighed for, at man på en fleksibel måde kan skærme imellem. Fredericia Dagblad: Rart med mindre præg af institution

 

Lyddæmpende skærmvægge med dobbeltmotiv

Skærmvæggene er lavet, så de to og to deles om et motiv. Motiverne er udvalgt, så skærmvæggene også kan stå hver for sig. Ben med låsbare hjul monteres på plejehjemmet. 

 

Dobbelt skærmvæg med motiv på den ene side og kanvas på den anden side

Alt afhængig af hvor skærmene skal stå kan man ønske sig et mere eller mindre dominerende motiv. Her er mulighed for blot at vende den ene skærmvæg, så man ser kanvasstoffet på en ene og billedet på den anden.

 

Læs mere om skærmvægge på Othello

 

top