Webinar om døgnrytmelys og tryghedsskabende kunst på plejehjem

Gratis webinar om hvordan Sonovision og Chromaviso bringer naturen ind på danske plejehjem – torsdag den 30. november 2023

Sonovision og Chromaviso har på hver deres måde sat præg på indretningen på Plejehjemmet Bauneparken i Nordsjælland. Deltag i vores webinar, hvor vi fortæller om effekten af tryghedsskabende kunst og døgnrytmebelysning med udgangspunkt i forskning på området.

Sonovisions naturmotiver skaber tryghed og kalder på livshistorier

Karsten Andersen fortæller om forskning i evidensbaseret kunst og hvordan naturmotiver kan tiltrække opmærksomhed og give forøget tryghed og livskvalitet på plejehjem og hospitaler. Denne viden er kommet til udfoldelse i Plejecenter Bauneparken, hvor Sonovisions støjdæmpende billeder bringer glæde og kalder på livshistorier.

Døgnrytmelys øger sundheden for beboere og personale

Anne Mette Rahbek fortæller om, hvordan man kan øge sundheden og livskvaliteten hos beboere og personale på plejehjemmet ved hjælp af evidensbaseret døgnrytmelys, der giver bedre arbejdsmiljø, bedre og mere søvn, reducerer medicinforbrug og understøtter demensplejen.

Tilmeld dig nederst på siden ↓↓

(Max 100 deltagere)

Hvordan viden om naturens indvirkning på os mennesker kan bidrage til bedre livskvalitet og sundhed på vores plejehjem

Sonovision og Chromaviso er virksomheder, som arbejder forskningsbaseret inden for fagfeltet helende arkitektur. Vi har det til fælles, at vi udnytter viden om naturens gavnlige indflydelse på os til at skabe tryggere og sundere rammer for livet på vores hospitaler og plejehjem.

I dette webinar får du et koncentreret indblik i forskning i tryghedsskabende kunst og sundhedsfremmende døgnrytmebelysning, hvor vi tager udgangspunkt i vores erfaringer fra Plejecenter Bauneparken.

Hvornår?

Webinaret finder sted torsdag den 30. november 2023 kl. 13:00 til 14:00, hvor der også vil være tid til spørgsmål til både Karsten Andersen og Anne Mette Rahbek .

Hvem?

Webinaret er målrettet fagpersoner og ledere på plejehjem, dagcentre, aktivitetscentre og lignende steder. Personer, der arbejder med demensvenlig indretning på hospitaler vil også kunne få glæde af webinaret.

Tilmeld dig nu!

Du kan gratis tilmelde dig via formularen nedenfor – bemærk, der er plads til max 100 deltagere, som udvælges efter først-til-mølle princippet

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig til webinar om døgnrytmelys og tryghedsskabende kunst på plejehjem, torsdag den 30. november 2023 kl. 13:00-14:00

     

    Plejehjemmet Bauneparken har Sonovisions tryghedsskabende og støjdæmpende kunst på væggene i fællesområderne. Som her fungerer motiverne også som pejlemærker, der tiltrækker sig opmærksomhed. 

    top