Sonovision i nyt tysk sundhedsnetværk

tysk sundhedsnetværk

For nylig etablerede 14 virksomheder og Danish Life Science Cluster et nyt tysklandsnetværk. Vi glæder os meget over at vi er med, og at en af vores partnere, Mari Böhlig er med som Advisory Board medlem.

 

Danish Life Science Cluster har etableret Tysk Sundhedsnetværk med Sonovision i Advisory Board

Den 30. november blev kick-off-mødet afholdt med stor success. En række virksomheder inden for sundhed og teknologiske løsninger fandt sammen, og har udarbejdet en plan for, hvordan vi vil arbejde sammen om det tyske marked i fremtiden.

Danish Life Science Cluster er initiator til det nye Tysk Sundhedsnetværk, hvor virksomheder får adgang til viden om markedet, kan dele viden og erfaringer, og måske endda lave forretning sammen med andre virksomheder.

Sonovision har planer om at starte på det tyske marked i 2022, og vi søger derfor sparring og erfaringer fra andre virksomheder og institutioner.

På det første møde fortalte Hans Peter Kay fra handelsafdelingen på den danske ambassade i Berlin om ambassadens portfolio og mulighederne. Desuden blev der aftalt, hvordan de næste møder skal blive afholdt, og hvad indholdet skal være.

Du kan læse mere om kick-off-mødet HER på Danish Life Science Clusters hjemmeside.

 

Netværksmøde seks gange årligt

Netværket mødes fire gange fysisk på besøg hos netværkets medlemmer, og to gange online. Du har stadig mulighed for at tilmelde dig netværket, hvis du er interesseret.

OBS – målgruppen er:

  • Virksomhederne skal være indenfor sundhed med digitale produkter eller fysiske produkter
  • Virksomheder, der har et færdigt produkt.
  • Virksomheder, som har et marked inden for sundhed.

Tilmeld dig netværket HER.

 

Vores hjemmeside på tysk findes HER.

 

top