Webinar om skærmvægge og adfærdsbefordrende indretning 26. sep. 2023

Skærmvægge på plejehjem

Vi gennemgår de vigtigste grunde til, at benytte støjdæmpende skærmvægge på plejehjem, samt konkrete overvejelser ved valg af skærmvægge. Derudover har vi et gæsteindlæg med Sussie Lerche, som fortæller om sine erfaringer med adfærdsbefordrende indretning.

 

Tilmeld dig nederst på siden ↓↓

(Max 100 deltagere)

 

Skærmvægge – find balancen mellem funktion, æstetik og hjemlighed

Sonovision har i mere end 10 år arbejdet med tryghedsskabende kunst og akustik i pleje- og behandlingsverdenen. Deltag i dette inspirerende webinar, hvor vi gennemgår:

 • Hvorfor er der brug for skærmvægge på et plejehjem
  Vi gennemgår skærmvæggenes fire vigtigste funktioner på et plejehjem.
 • Hvad skal du overveje ifm. køb af skærmvægge til plejehjemmet.
  Vi gennemgår alle de vigtigste overvejelser ifm. købet, hvor vi kommer ind på vidt forskellige emner som størrelse, stoffer, farver, dimensioner, vask, desinficering, støjdæmpning, miljø og recycling.

Gæsteindlæg: Adfærdsbefordrende indretning på plejehjem
Vi får besøg af rumdesigner Sussie Lerche, som fortæller om erfaringer med adfærdsbefordrende indretning af plejehjem med afsæt i teorien bag nudging.

Hvornår?

Webinaret finder sted tirsdag den 26. september 2023 kl. 13:00 til 14:00, hvor der også vil være tid til spørgsmål til både Sonovision og Sussie Lerche

Hvem?

Webinaret er målrettet fagpersoner og ledere på plejehjem, dagcentre, aktivitetscentre og lignende steder. Personer, der arbejder med demensvenlig indretning på hospitaler vil også kunne få glæde af webinaret.

Tilmelding

Du kan gratis tilmelde dig via formularen nedenfor – bemærk, der er plads til max 100 deltagere, som udvælges efter først-til-mølle princippet

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig til webinar om skærmvægge og adfærdsbefordrende indretning, tirsdag den 26. september 2023 kl. 13:00-14:00

   

   

   

   

   

   

  top