DKDK årskursus 2023 – Vi afslører vinderen af Sonovisions konkurrence

DKDK 2023 Sonovision udstilling - tryghedsskabende kunst og akustik

Vi har nu trukket lod blandt de mange deltagerne i konkurrencen om et akustikbillede med tryghedsskabende motiv til en værdi af 5.000 kr. – se vinderen af konkurrencen længere nede på siden.

Tre fantastiske dage på Nyborg Strand

Vi havde tre fantastiske dage på DemensKoordinatorernes årskursus, hvor vi havde rigtig mange inspirerende samtaler om arbejdet med tryghedsskabende indretning på danske plejehjem. Op imod halvdelen af de 400 deltagere deltog i vores konkurrence om et akustikbillede med tryghedsskabende motiv til en værdi af 5.500 kr. inkl. moms.

Vi har nu trukket lod blandt deltagerne, og vinderen blev demenskonsulent Bente Lauridsen fra Albertslund Kommune. Bente har til sin præmie valgt motivet Jels Sø ved solopgang, som er et af de absolut mest valgte motiver bland beboere og personale på plejehjem:

Akustikbillede: Jels Sø ved solopgang

“Årsagen til at jeg valgte motivet er, at billedet for mig med sit blik ud over søen mod solopgangen symboliserer tanken om noget nyt og muligheden for håb. Samtidig giver det blå vand fornemmelsen af fred, harmoni og ro og med de grønne siv forrest i billedet desuden fornemmelsen af natur og livskraft. Billedet er så stemningsfuldt, så man næsten fornemmer at være der. Lige om lidt får man solen i øjnene og mosekonens bryg vil lette”

Vi ønsker Bente et stort tillykke med akustikbilledet, som nu er sat i produktion til hurtigst mulig levering 🙂


Skærmvægge på plejehjem

Tilmeld dig gratis webinar om skærmvægge den 26. september

Hvorfor er der brug for skærmvægge på et plejehjem, og hvad skal du overveje ifm. køb af skærmvægge til dit plejehjem? Vi gennemgår alle de vigtigste overvejelser ifm. købet, hvor vi kommer ind på vidt forskellige emner som størrelse, stoffer, farver, dimensioner, vask, desinficering, støjdæmpning, miljø og recycling.

Tilmeld dig gratis webinar

 


Akustikbilleder til plejehjem og hospitaler

Akustikbilleder

Sonovision har Danmarks største udvalg af akustikbilleder med stressreducerende og tryghedsskabende naturmotiver fra alle egne af landet. Alle billederne har en stærkt lyddæmpende effekt.

Skærmvægge til plejehjem og hospitaler

Skærmvægge

Sonovision har et stort udvalgt af lyddæmpende skærmvægge til plejehjem og sygehuse med og uden naturmotiver.

 

top