Afsløring af naturbilleder på Veteranhjem Odense

Fernisering på naturbilleder på Veteranhjem Odense

Daglig leder af Veteranhjem Odense, Hannah Ussing foran et af de fire naturbilleder, der blev afsløret ved ferniseringen, den 26. februar 2021. Projektet er sponsoreret af Kulturregion Fyn.

Ti veteraner deltog i udvælgelse af fire naturbilleder til Veteranhjem Odense

Som en del af projekt Tryghedsskabende kunst på fynske bosteder var der den 26. februar fernisering på de fire naturbilleder, som blev udvalgt til at pryde væggene i det nye veteranhjem på Sdr. Boulevard i Odense. Ti veteraner kunne vælge mellem i alt 38 fynske naturfotografier indsendt af 25 fotografer. Ud fra besvarelserne blev der udvalgt fire naturmotiver, som var repræsentative for deltagernes valg.

 

Karsten Andersen fra Sonovision, præsenterer her et af fire naturbilleder, som via projektet “Tryghedsskabende kunst på fynske bosteder” er doneret til Veteranhjem Odense. 

 

På Veteranhjemmet i Odense er der nu hængt fire store billeder op. Der blev i første omgang hængt “tomme” billeder op, så brugerne af veteranhjemmet kunne få et 1:1 indtryk af, hvor store billederne ville blive. 

 

Veteranerne blev en efter en først bedt om at svare på hvilke fire naturmotiver de syntes skulle op at hænge i Veteranhjem Odense. Det var på forhånd bestemt, at der skulle vælges to horizontale motiver og to vertikale motiver. De horizontale og de vertikale motiver var delt i to bunker. Dernæst skulle veteranerne pege på hvilke seks naturmotiver, de syntes bedste om og hvilke seks motiver, de syntes mindst om. Hannah Tinggaard Nielsen er i gang med at skrive speciale om projektet og følger processen.

 

 

 

top