Sonovision har stor succes med begrænsning af støj på plejehjem og hospitaler

Mobile skærmvægge med naturmotiver i plejehjem

Sonovision har stor succes med at bekæmpe støj på plejehjem. Hertil benytter vi bl.a. mobile skærmvægge, som nemt kan flyttes rundt – afhængig af beboernes skiftende behov og udfordringer.

 

Vi skaber trivsel ved at kombinere skærmvægge og tryghedsskabende landskaber

Sonovisions skærmvægge er udsmykket med danske landskabsmotiver på den ene side og et lækkert kanvasstof på den anden side. Både landskabsmotiv og stoffarve er tilpasset det enkelte plejehjems beliggenhed og interiør.

Skærmvæggene er forsynet med låsbare hjul, så de nemt kan flyttes rundt og og skabe både afskærmning og nye rum-i-rum tilpasset beboernes behov.

 

Læs mere om Sonovision støjdæmpning

 

Aarhus har taget kampen op med støj i kommunens plejehjem

Som man kunne høre i radioen i denne uge, viser Aarhus Kommunes nye undersøgelse, at støj er ganske omfattende problem på danske plejehjem.

– Lydene er så høje, at de går igennem marv og ben. Jeg kan godt forstå, at man som ældre borger tænker ‘hvad er det?’, når der går en alarm på en iPad, udtaler forstander Lis Kjems fra Skelager Plejehjem.

Rapporten fastslår, at de værste kilder til støj er rulleborde og hårde hvidevarer. Derudover er der ofte problemer med faglige personalesamtaler, medieafspilning, personalealarmer, smækkende døre og høje udbrud fra beboere.

 

Plejehjemmets støjkilder kan aldrig fjernes helt – derfor gør skærmvægge en kæmpe forskel

Aarhus kommune anbefaler i deres rapport, at der sættes systematisk ind over for kilderne til støj. Men man vil aldrig kunne eliminere støjen helt. Slet ikke med med den nuværende opbygning af vores plejehjem, hvor køkkener, opholdsområder og gangarealer ofte er smeltet helt sammen.

Derfor kan vi gøre en kæmpe forskel med vores skærmvægge tilpasset brug på plejehjem og hospitaler.

 

Sonovisions skærmvægge er akustisk testet af FORCE Technology i efterklangsrummet hos DTU i Kongens Lyngby.

 


 

Sonovision dæmper støj på hospitaler og plejehjem

Alle Sonovisions akustikbilleder og mobile skærmvægge har en høj støjdæmpende effekt. Vores produkter er udsmykket med tryghedsskabende billeder eller smukt kanvasstof tilpasset det øvrige interiør.

Sonovision dæmper støj på hospitaler og plejehjem

 

top